Birger Maertens verlaat met onmiddellijke ingang Heracles Almelo omwille van privé-omstandigheden. Het contract tussen beide partijen werd in onderling overleg ontbonden."Heracles Almelo betreurt het vertrek van deze waardevolle speler en wenst hem veel succes toe voor de toekomst", aldus voorzitter Jan Smit.

"Ik heb altijd met plezier bij deze mooie club gespeeld en wens de club ook alle goeds", klinkt het bij de 31-jarige West-Vlaamse verdediger, die bij Heracles nog een contract had tot 2013.

Club BruggeMaertens maakte in de zomer van 2008 de overstap naar Heracles Almelo, na acht seizoenen Club Brugge. De voorbije drie seizoenen had hij een vaste stek in de verdediging bij de Nederlandse club. Hij speelde 93 wedstrijden voor Heracles Almelo waarin hij twee keer doel trof. (Belga/KVDA)

Birger Maertens verlaat met onmiddellijke ingang Heracles Almelo omwille van privé-omstandigheden. Het contract tussen beide partijen werd in onderling overleg ontbonden."Heracles Almelo betreurt het vertrek van deze waardevolle speler en wenst hem veel succes toe voor de toekomst", aldus voorzitter Jan Smit. "Ik heb altijd met plezier bij deze mooie club gespeeld en wens de club ook alle goeds", klinkt het bij de 31-jarige West-Vlaamse verdediger, die bij Heracles nog een contract had tot 2013. Club BruggeMaertens maakte in de zomer van 2008 de overstap naar Heracles Almelo, na acht seizoenen Club Brugge. De voorbije drie seizoenen had hij een vaste stek in de verdediging bij de Nederlandse club. Hij speelde 93 wedstrijden voor Heracles Almelo waarin hij twee keer doel trof. (Belga/KVDA)