Vincent Kompany is geblesseerd uitgevallen bij Manchester City, dat op de eerste speeldag in de Premier League met 4-0 won van Newcastle. De aanvoerder ging twintig minuten voor tijd naar de kant.
Net voorbij het uur, bij een 3-0 stand, overstrekte Kompany zich bij het uitvoeren van een tackle. Hij greep meteen naar de lies. Over de ernst van de blessure is nog niets duidelijk. Bondscoach Marc Wilmots weet dus nog niet dat hij op zijn kapitein zal kunnen rekenen voor de volgende WK-kwalificatiewedstrjd, op vrijdag 6 september in Schotland. (Belga/INM)
Herbekijk de doelpunten:

Vincent Kompany is geblesseerd uitgevallen bij Manchester City, dat op de eerste speeldag in de Premier League met 4-0 won van Newcastle. De aanvoerder ging twintig minuten voor tijd naar de kant. Net voorbij het uur, bij een 3-0 stand, overstrekte Kompany zich bij het uitvoeren van een tackle. Hij greep meteen naar de lies. Over de ernst van de blessure is nog niets duidelijk. Bondscoach Marc Wilmots weet dus nog niet dat hij op zijn kapitein zal kunnen rekenen voor de volgende WK-kwalificatiewedstrjd, op vrijdag 6 september in Schotland. (Belga/INM) Herbekijk de doelpunten: