Een vijftigtal supporters van Club Brugge hebben vrijdagvoormiddag een gesloten training van de club verstoord. Ze uitten hun ongenoegen over de tegenvallende resultaten.

Dat melden verschillende media.

Hoewel Club Brugge een training achter gesloten deuren hield, slaagden enkele fans er toch in om het veld op te komen.

Ze gingen verhaal halen bij de spelers. Beide partijen praatten een tijdje met mekaar en na een tiental minuten verlieten de fans de training.

Crisis

Club Brugge staat na twaalf speeldagen amper negende in de Jupiler Pro League. De West-Vlaamse club verloor dit seizoen al vijf keer in de competitie.

Woensdag werd Club Brugge door Germinal Beerschot ook uitgeschakeld in de achtste finales van de Beker van België. Zaterdag speelt het in de competitie thuis tegen Lierse.

Een vijftigtal supporters van Club Brugge hebben vrijdagvoormiddag een gesloten training van de club verstoord. Ze uitten hun ongenoegen over de tegenvallende resultaten. Dat melden verschillende media. Hoewel Club Brugge een training achter gesloten deuren hield, slaagden enkele fans er toch in om het veld op te komen. Ze gingen verhaal halen bij de spelers. Beide partijen praatten een tijdje met mekaar en na een tiental minuten verlieten de fans de training. Crisis Club Brugge staat na twaalf speeldagen amper negende in de Jupiler Pro League. De West-Vlaamse club verloor dit seizoen al vijf keer in de competitie. Woensdag werd Club Brugge door Germinal Beerschot ook uitgeschakeld in de achtste finales van de Beker van België. Zaterdag speelt het in de competitie thuis tegen Lierse.