Dat heeft het parket van Sao Paulo maandag gezegd. Het politieonderzoek, de eerste fase van de procedure, is afgelopen en de bevindingen zullen dinsdag worden overgemaakt aan het parket. Dat heeft vervolgens een tweetal weken de tijd om te beslissen of het de vedette al dan niet zal aanklagen, verklaarde een woordvoerder van het openbaar ministerie aan het Franse agentschap AFP.

Neymar wordt er door de 26-jarige Najila Trindade van beschuldigd dat hij haar midden mei in een hotel in Parijs heeft aangerand. Begin juni werd de PSG-spits, die door een enkelblessure de Copa America miste, al een eerste keer aan de tand gevoeld door de Braziliaanse politie.

Dat heeft het parket van Sao Paulo maandag gezegd. Het politieonderzoek, de eerste fase van de procedure, is afgelopen en de bevindingen zullen dinsdag worden overgemaakt aan het parket. Dat heeft vervolgens een tweetal weken de tijd om te beslissen of het de vedette al dan niet zal aanklagen, verklaarde een woordvoerder van het openbaar ministerie aan het Franse agentschap AFP. Neymar wordt er door de 26-jarige Najila Trindade van beschuldigd dat hij haar midden mei in een hotel in Parijs heeft aangerand. Begin juni werd de PSG-spits, die door een enkelblessure de Copa America miste, al een eerste keer aan de tand gevoeld door de Braziliaanse politie.