De 24-jarige Apolinario speelde zondag een wedstrijd tegen Uniao Almeirim. In de 27e minuut zakte hij in elkaar. Later werd een hartstilstand geconstateerd. Een ziekenwagen bracht de aanvallende middenvelder snel naar het hospitaal. Daar vocht hij voor zijn leven.

FC Alverca, dat in het seizoen 2003-2004 in de hoogste Portugese klasse speelde, deelde mee dat het voorlopig alle activiteiten opschort. Het zal ook de familie in Brazilië begeleiden. Apolinario werd in Brazilië opgeleid door Cruzeiro Belo Horizonte.

De 24-jarige Apolinario speelde zondag een wedstrijd tegen Uniao Almeirim. In de 27e minuut zakte hij in elkaar. Later werd een hartstilstand geconstateerd. Een ziekenwagen bracht de aanvallende middenvelder snel naar het hospitaal. Daar vocht hij voor zijn leven.FC Alverca, dat in het seizoen 2003-2004 in de hoogste Portugese klasse speelde, deelde mee dat het voorlopig alle activiteiten opschort. Het zal ook de familie in Brazilië begeleiden. Apolinario werd in Brazilië opgeleid door Cruzeiro Belo Horizonte.