Op zijn website laat de Costa Ricaan Bryan Ruiz weten dat het zo goed als zeker is dat hij bij FC Twente blijft.

"De afgelopen dagen zijn de club en ik tot een akkoord gekomen. Ik blijf nog 1 seizoen langer bij Twente, tenzij er zich een club aandient die Champions League speelt en die bereid is het bedrag neer te tellen dat Twente vraagt (15 miljoen euro)."

Bryan - zoals hij genoemd wil worden - werd de afgelopen zomer gelinkt aan heel wat clubs, o.a. Arsenal en FC Sevilla. Zelf zegt hij daarover: "Er waren ploegen die bereid waren 15 miljoen euro te betalen voor mij, maar die trokken me niet zo aan. De ploegen die me wel aantrokken, konden het bedrag dan weer niet betalen."

Volgens Bryan, die openlijk liet blijken dat hij gecharmeerd was door de interesse van Sevilla, is er niks gebroken tussen hem en het Twentebestuur.

"We verstaan elkaar goed. We zijn ook zonder problemen tot een akkoord gekomen. Ik ben hier heel tevreden en ik heb er geen spijt van dat ik hier nog een jaar langer blijf. Ik zal hard blijven werken en het beste van mezelf geven."

Op zijn website laat de Costa Ricaan Bryan Ruiz weten dat het zo goed als zeker is dat hij bij FC Twente blijft. "De afgelopen dagen zijn de club en ik tot een akkoord gekomen. Ik blijf nog 1 seizoen langer bij Twente, tenzij er zich een club aandient die Champions League speelt en die bereid is het bedrag neer te tellen dat Twente vraagt (15 miljoen euro)." Bryan - zoals hij genoemd wil worden - werd de afgelopen zomer gelinkt aan heel wat clubs, o.a. Arsenal en FC Sevilla. Zelf zegt hij daarover: "Er waren ploegen die bereid waren 15 miljoen euro te betalen voor mij, maar die trokken me niet zo aan. De ploegen die me wel aantrokken, konden het bedrag dan weer niet betalen." Volgens Bryan, die openlijk liet blijken dat hij gecharmeerd was door de interesse van Sevilla, is er niks gebroken tussen hem en het Twentebestuur. "We verstaan elkaar goed. We zijn ook zonder problemen tot een akkoord gekomen. Ik ben hier heel tevreden en ik heb er geen spijt van dat ik hier nog een jaar langer blijf. Ik zal hard blijven werken en het beste van mezelf geven."