De Londense ploeg leed afgelopen weekend een smadelijke nederlaag tegen hekkensluiter Reading. Op eigen veld gingen de troepen van Martin Jol met 2-4 onderuit. Een van de weinige lichtpunten was de prestatie van ex-Buffalo Bryan Ruiz (27), die twee keer raak trof.

Op de overwinning van Reading was weinig aan te merken. De 2-4 tegen de zekere degradant onderstreepte de weerbarstige vorm van de thuisploeg. In de laatste vijf wedstrijden sprokkelden ze slechts één schamel punt.

Het verlies van Rode Duivel Moussa Dembélé en Clint Dempsey bleek een grote aderlating voor Fulham, dat een grijs seizoen afwerkt in de rechterkolom. Gelukkig kan het nog rekenen op Bryan Ruiz. De Costa Ricaan is dit seizoen al goed voor vijf goals en zes assists.

Doelpunten Ruiz terug te vinden vanaf 3:20 en 4:20

De Londense ploeg leed afgelopen weekend een smadelijke nederlaag tegen hekkensluiter Reading. Op eigen veld gingen de troepen van Martin Jol met 2-4 onderuit. Een van de weinige lichtpunten was de prestatie van ex-Buffalo Bryan Ruiz (27), die twee keer raak trof.Op de overwinning van Reading was weinig aan te merken. De 2-4 tegen de zekere degradant onderstreepte de weerbarstige vorm van de thuisploeg. In de laatste vijf wedstrijden sprokkelden ze slechts één schamel punt. Het verlies van Rode Duivel Moussa Dembélé en Clint Dempsey bleek een grote aderlating voor Fulham, dat een grijs seizoen afwerkt in de rechterkolom. Gelukkig kan het nog rekenen op Bryan Ruiz. De Costa Ricaan is dit seizoen al goed voor vijf goals en zes assists. Doelpunten Ruiz terug te vinden vanaf 3:20 en 4:20