Het mocht wel eens, een opsteker voor het team van de Nederlandse manager Martin Jol en Rode Duivel Moussa Dembélé. Na de uitschakeling in de Europa League boekte Fulham afgelopen weekend een 2-0-overwinning tegen hekkensluiter Bolton Wanderers.

Het was vooral Bryan Ruiz die een groot aandeel had in de zege. De Costa Ricaanse oud-speler van AA Gent was goed voor een assist bij de 1-0-voorsprong en zorgde met een prachtige lob voor de geruststellende 2-0. Bekijk beide doelpunten.

"Die goal was van hoge kwaliteit", poneerde Jol achteraf in gesprek met de BBC. "Hij zal vaker op zo'n manier scoren. Er komen lastige wedstrijden aan, dus is het van belang dat thuisduels als deze worden gewonnen."

Fulham staat momenteel in de Premier League op elfde plaats. Komende woensdag ontvangen the Cottagers in eigen huis Manchester United. (FV)

Het mocht wel eens, een opsteker voor het team van de Nederlandse manager Martin Jol en Rode Duivel Moussa Dembélé. Na de uitschakeling in de Europa League boekte Fulham afgelopen weekend een 2-0-overwinning tegen hekkensluiter Bolton Wanderers. Het was vooral Bryan Ruiz die een groot aandeel had in de zege. De Costa Ricaanse oud-speler van AA Gent was goed voor een assist bij de 1-0-voorsprong en zorgde met een prachtige lob voor de geruststellende 2-0. Bekijk beide doelpunten. "Die goal was van hoge kwaliteit", poneerde Jol achteraf in gesprek met de BBC. "Hij zal vaker op zo'n manier scoren. Er komen lastige wedstrijden aan, dus is het van belang dat thuisduels als deze worden gewonnen." Fulham staat momenteel in de Premier League op elfde plaats. Komende woensdag ontvangen the Cottagers in eigen huis Manchester United. (FV)