Hoewel hij eigenlijk een Beerschotman is (hij speelde er tussen 1972 en 1978, en trainde Germinal Beerschot tweemaal), ziet Marc Brys het ruimer: "Ik zou wel graag ooit eens trainer worden van één grote Antwerpse club. Met twee schiet je tekort. Eén grote club, dat zal er vroeg of laat toch eens moeten komen, willens nillens. Succes verzacht heel veel. En tijd ook."

"Ik denk dat de oplossing ligt in een scenario waarbij onafhankelijke partijen in het voetbal stappen en een project neerzetten waar Antwerpen zijn voordeel uit kan halen. Aan zoiets zou ik graag meewerken."

"De aversie voor Antwerp leefde bij mij nooit sterk. Ik hoed er mij voor om tegen iets te zijn. Ik heb de ambitie om ver te komen en wil dat op mijn manier doen; vanuit een positieve instelling." (KDR)

Hoewel hij eigenlijk een Beerschotman is (hij speelde er tussen 1972 en 1978, en trainde Germinal Beerschot tweemaal), ziet Marc Brys het ruimer: "Ik zou wel graag ooit eens trainer worden van één grote Antwerpse club. Met twee schiet je tekort. Eén grote club, dat zal er vroeg of laat toch eens moeten komen, willens nillens. Succes verzacht heel veel. En tijd ook." "Ik denk dat de oplossing ligt in een scenario waarbij onafhankelijke partijen in het voetbal stappen en een project neerzetten waar Antwerpen zijn voordeel uit kan halen. Aan zoiets zou ik graag meewerken." "De aversie voor Antwerp leefde bij mij nooit sterk. Ik hoed er mij voor om tegen iets te zijn. Ik heb de ambitie om ver te komen en wil dat op mijn manier doen; vanuit een positieve instelling." (KDR)