Ervin Zukanovic werd door La Gazzetta dello Sport uitgeroepen tot beste man bij Chievo. Hij bezorgde zichzelf een prachtig verjaardagscadeau - hij werd 28 - met zijn doelpunt. De goal leverde Chievo een gouden driepunter op waardoor het over Cagliari naar de zeventiende plek klimt.

Voor Zukanovic was het zijn tweede doelpunt van het seizoen, eerder scoorde hij ook al tegen Genoa. De Bosnische verdediger, die nog steeds eigendom is van AA Gent, wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Italiaanse eersteklasser. Chievo beschikt over een aankoopoptie. (JJ)

Ervin Zukanovic werd door La Gazzetta dello Sport uitgeroepen tot beste man bij Chievo. Hij bezorgde zichzelf een prachtig verjaardagscadeau - hij werd 28 - met zijn doelpunt. De goal leverde Chievo een gouden driepunter op waardoor het over Cagliari naar de zeventiende plek klimt. Voor Zukanovic was het zijn tweede doelpunt van het seizoen, eerder scoorde hij ook al tegen Genoa. De Bosnische verdediger, die nog steeds eigendom is van AA Gent, wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Italiaanse eersteklasser. Chievo beschikt over een aankoopoptie. (JJ)