Als Buffon dit contract uitdoet, zal hij op 46-jarige leeftijd nog steeds profvoetbal spelen. 'Dit is een mooie en spannende uitdaging voor mij', zei de doelman op een persconferentie.

Buffon was na afloop van het vorige seizoen van Juventus Turijn teruggekeerd naar Parma, waar zijn carrière ooit begon. Parma was gedegradeerd naar de Serie B op dat moment. Parma staat momenteel op de dertiende plaats in de Italiaanse tweede klasse. Buffon is, ondanks zijn hoogbejaarde voetballeeftijd, vaste man tussen de palen bij het team.

Als Buffon dit contract uitdoet, zal hij op 46-jarige leeftijd nog steeds profvoetbal spelen. 'Dit is een mooie en spannende uitdaging voor mij', zei de doelman op een persconferentie. Buffon was na afloop van het vorige seizoen van Juventus Turijn teruggekeerd naar Parma, waar zijn carrière ooit begon. Parma was gedegradeerd naar de Serie B op dat moment. Parma staat momenteel op de dertiende plaats in de Italiaanse tweede klasse. Buffon is, ondanks zijn hoogbejaarde voetballeeftijd, vaste man tussen de palen bij het team.