Joaquin Caparros wordt de nieuwe trainer van Real Mallorca, vanaf 8 december de nieuwe club van Rode Duivel Marvin Ogunjimi. Caparros werd begin vorige maand ontslagen door Neuchâtel Xamax, de club van doelman Logan Bailly.

"We hebben een principeakkoord bereikt en we hopen om dinsdag de laatste details te kunnen regelen", zegt vicevoorzitter en sportief directeur Llorenc Serra Ferrer van Real Mallorca op de clubwebsite.

Caparros was begin vorige maand na amper vijf weken nog op de keien gezet bij het Zwitserse Neuchâtel Xamax, de club van doelman Logan Bailly. De Spanjaard moet de opvolger van de Deen Michael Laudrup worden, die een week geleden zelf opstapte omdat hij in onmin met Ferrer leefde. Miguel Angel Nadal, de oom van tennisser Rafael Nadal, was de voorbije week coach ad interim.

Eerder trainde Caparros onder meer Villarreal, Sevilla, Deportivo La Coruña en Bilbao.

Ogunjimi

Mallorca, momenteel tiende in de Primera Division, wordt vanaf 8 december de nieuwe club van Rode Duivel Marvin Ogunjimi. De spits van Racing Genk had op 31 augustus, de laatste dag van de transferperiode, net voor middernacht zijn handtekening gezet bij Mallorca.

De Spaanse club stuurde de transferpapieren echter te laat door en de Wereldvoetbalbond FIFA stond geen uitzondering toe. Ogunjimi is vanaf 1 januari 2012 speelgerechtigd voor de Spanjaarden. (Belga/KVDA)

Joaquin Caparros wordt de nieuwe trainer van Real Mallorca, vanaf 8 december de nieuwe club van Rode Duivel Marvin Ogunjimi. Caparros werd begin vorige maand ontslagen door Neuchâtel Xamax, de club van doelman Logan Bailly. "We hebben een principeakkoord bereikt en we hopen om dinsdag de laatste details te kunnen regelen", zegt vicevoorzitter en sportief directeur Llorenc Serra Ferrer van Real Mallorca op de clubwebsite. Caparros was begin vorige maand na amper vijf weken nog op de keien gezet bij het Zwitserse Neuchâtel Xamax, de club van doelman Logan Bailly. De Spanjaard moet de opvolger van de Deen Michael Laudrup worden, die een week geleden zelf opstapte omdat hij in onmin met Ferrer leefde. Miguel Angel Nadal, de oom van tennisser Rafael Nadal, was de voorbije week coach ad interim. Eerder trainde Caparros onder meer Villarreal, Sevilla, Deportivo La Coruña en Bilbao. Ogunjimi Mallorca, momenteel tiende in de Primera Division, wordt vanaf 8 december de nieuwe club van Rode Duivel Marvin Ogunjimi. De spits van Racing Genk had op 31 augustus, de laatste dag van de transferperiode, net voor middernacht zijn handtekening gezet bij Mallorca. De Spaanse club stuurde de transferpapieren echter te laat door en de Wereldvoetbalbond FIFA stond geen uitzondering toe. Ogunjimi is vanaf 1 januari 2012 speelgerechtigd voor de Spanjaarden. (Belga/KVDA)