Hoefkens (33) meldt dat vandaag zelf op Facebook. Hij gaat woensdag al onder het mes en moet daarna 'drie maanden op de tanden bijten'.

Verkeerde beweging

De rechtsback blesseerde zich zondag in de slotfase van het competitieduel tegen AA Gent (2-0 winst) toen hij een verkeerde beweging maakte. Hoefkens moest meteen na de kant en huilde van de pijn.

Het uitvallen van Hoefkens is een aderlating voor Club. De verdediger is een van de sterkhouders van het team en werd onlangs nog opnieuw geselecteerd voor de Rode Duivels. (Belga/KVDA)

Hoefkens (33) meldt dat vandaag zelf op Facebook. Hij gaat woensdag al onder het mes en moet daarna 'drie maanden op de tanden bijten'.Verkeerde bewegingDe rechtsback blesseerde zich zondag in de slotfase van het competitieduel tegen AA Gent (2-0 winst) toen hij een verkeerde beweging maakte. Hoefkens moest meteen na de kant en huilde van de pijn.Het uitvallen van Hoefkens is een aderlating voor Club. De verdediger is een van de sterkhouders van het team en werd onlangs nog opnieuw geselecteerd voor de Rode Duivels. (Belga/KVDA)