Club Brugge beleefde tot dusver een kwakkelseizoen, maar lijkt na een 12 op 15 eindelijk gelanceerd.
"Na de break kunnen we de inhaalrace definitief inzetten," zei kapitein Carl Hoefkens na de vlotte zege van woensdagavond tegen Charleroi (5-0). "Eigenlijk komt de winterstop ongelegen. Net nu een aantal spelers in vorm geraken, gaan we de break in."

"Ik heb altijd gezegd dat we één van de sterkste kernen van de Pro League hadden," aldus Hoefkens. "Alleen hadden we de pech dat te veel spelers tegelijkertijd uit vorm waren. Nu zijn onder anderen Perisic, Dirar en Kouemaha weer helemaal terug."

Hoefkens had ook lof voor Vadis Odjija. Die werd vorige week door trainer Adrie Koster uit de selectie gezet wegens een gebrek aan inzet op training, maar was er woensdag weer bij.

"In deze kwestie stond gans de groep achter de trainer. Als je ziet hoe sterk Vadis vandaag inviel dan denk ik dat we er een nieuwe topspeler bij hebben."

Club Brugge beleefde tot dusver een kwakkelseizoen, maar lijkt na een 12 op 15 eindelijk gelanceerd. "Na de break kunnen we de inhaalrace definitief inzetten," zei kapitein Carl Hoefkens na de vlotte zege van woensdagavond tegen Charleroi (5-0). "Eigenlijk komt de winterstop ongelegen. Net nu een aantal spelers in vorm geraken, gaan we de break in." "Ik heb altijd gezegd dat we één van de sterkste kernen van de Pro League hadden," aldus Hoefkens. "Alleen hadden we de pech dat te veel spelers tegelijkertijd uit vorm waren. Nu zijn onder anderen Perisic, Dirar en Kouemaha weer helemaal terug." Hoefkens had ook lof voor Vadis Odjija. Die werd vorige week door trainer Adrie Koster uit de selectie gezet wegens een gebrek aan inzet op training, maar was er woensdag weer bij. "In deze kwestie stond gans de groep achter de trainer. Als je ziet hoe sterk Vadis vandaag inviel dan denk ik dat we er een nieuwe topspeler bij hebben."