Carlos Tevez heeft vandaag de trainingen bij Manchester City hervat, na zijn deelname aan de Copa América en de daaraan gekoppelde vakantie. Waar de toekomst van de 27-jarige Argentijn ligt, is nog steeds onzeker. Tevez wil graag weg bij Manchester City, de club van Rode Duivel Vincent Kompany, en stond vorige maand erg dicht bij een akkoord met zijn Braziliaanse ex-club Corinthians. De overgang sprong echter in extremis af.

Nu zou Inter Milaan de Argentijnse international graag willen inlijven.

In de omgekeerde richting wordt de Nederlandse international Wesley Sneijder (27) gelinkt aan Manchester City (en Manchester United). De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport schreef vrijdag dat Manchester City de Inter-middenvelder had vastgelegd, maar dat werd later ontkend door City-manager Roberto Mancini.

Aan Voetbal International zei Sneijder zondag: "Het enige dat ik weet is dat Inter geld nodig heeft en dat ik blijkbaar voor het juiste bedrag te koop ben. Maar ik heb met geen van beide clubs gesproken, dus ik kan nog geen zinnig woord over mijn toekomst zeggen." (Belga/KVDA)

Carlos Tevez heeft vandaag de trainingen bij Manchester City hervat, na zijn deelname aan de Copa América en de daaraan gekoppelde vakantie. Waar de toekomst van de 27-jarige Argentijn ligt, is nog steeds onzeker. Tevez wil graag weg bij Manchester City, de club van Rode Duivel Vincent Kompany, en stond vorige maand erg dicht bij een akkoord met zijn Braziliaanse ex-club Corinthians. De overgang sprong echter in extremis af. Nu zou Inter Milaan de Argentijnse international graag willen inlijven. In de omgekeerde richting wordt de Nederlandse international Wesley Sneijder (27) gelinkt aan Manchester City (en Manchester United). De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport schreef vrijdag dat Manchester City de Inter-middenvelder had vastgelegd, maar dat werd later ontkend door City-manager Roberto Mancini. Aan Voetbal International zei Sneijder zondag: "Het enige dat ik weet is dat Inter geld nodig heeft en dat ik blijkbaar voor het juiste bedrag te koop ben. Maar ik heb met geen van beide clubs gesproken, dus ik kan nog geen zinnig woord over mijn toekomst zeggen." (Belga/KVDA)