Een vertegenwoordiger van Anzji vloog gisteren naar Engeland om er met Tevez te spreken. De spits is persona non grata voor Manchester Citytrainer Roberto Mancini nadat hij tijdens het laatste Champions Leagueduel weigerde om in te vallen.

Heimwee

De Argentijn liet eerder verstaan dat hij uit heimwee het liefst zou terugkeren naar Zuid-Amerika, maar lijkt nu dus op weg naar Rusland. Manchester City trok met het oog op een mogelijk vertrek van Tevez al zijn landgenoot Sergio Aguero aan.

Anzji Machatsjkala, het 'speeltje' van miljardair Suleiman Kerimov, versterkte zich eerder ook al met Samuel Eto'o en Roberto Carlos. Eto'o tekende voor een jaarsalaris geschat op 20,5 miljoen euro, wat hem de best betaalde voetballer van de planeet maakt.

De club heeft ook Mbark Boussoufa (ex-Anderlecht), Mehdi Carcela (ex-Standard) en Joao Carlos (ex-Genk) in loondienst. Anzji is momenteel achtste in de Russische competitie, op 11 punten van leider Zenit Sint-Petersburg. (Belga/KVDA)

Een vertegenwoordiger van Anzji vloog gisteren naar Engeland om er met Tevez te spreken. De spits is persona non grata voor Manchester Citytrainer Roberto Mancini nadat hij tijdens het laatste Champions Leagueduel weigerde om in te vallen.HeimweeDe Argentijn liet eerder verstaan dat hij uit heimwee het liefst zou terugkeren naar Zuid-Amerika, maar lijkt nu dus op weg naar Rusland. Manchester City trok met het oog op een mogelijk vertrek van Tevez al zijn landgenoot Sergio Aguero aan.Anzji Machatsjkala, het 'speeltje' van miljardair Suleiman Kerimov, versterkte zich eerder ook al met Samuel Eto'o en Roberto Carlos. Eto'o tekende voor een jaarsalaris geschat op 20,5 miljoen euro, wat hem de best betaalde voetballer van de planeet maakt. De club heeft ook Mbark Boussoufa (ex-Anderlecht), Mehdi Carcela (ex-Standard) en Joao Carlos (ex-Genk) in loondienst. Anzji is momenteel achtste in de Russische competitie, op 11 punten van leider Zenit Sint-Petersburg. (Belga/KVDA)