Carlos Tevez scoort in tweede wedstrijd voor Manchester City sinds terugkeer

© Reuters

Argentijn scoort eerste goal in bijna tien maanden tijd.

Carlos Tevez lijkt stilaan klaar voor een rentree in het eerste elftal van Manchester City. In een reservenwedstrijd tegen Bolton Wanderers scoorde hij in het begin van de tweede helft de gelijkmaker voor de ‘Citizens’. Alle duizend supporters applaudisseerden toen hij na 70 minuten naar de kant werd gehaald.

Openingsgoal De 28-jarige spits leek na tien minuten in de wedstrijd al het doel te vinden wanneer hij naar binnen sneed en snoeihard uithaalde, de bal ging rakelings over. De Boltondoelman hield nog een gekrulde vrije trap uit z’n netten maar was vijf minuten na de openingsgoal van zijn team verslagen.

Eindstand 3-1

Tevez’ ploegmaat Harry Bunn was doorgebroken op de rechterflank en legde de bal voor doel. Tevez had de gelijkmaker voor het binnentrappen. De wedstrijd eindigde op 3-1 in het voordeel van Manchester na doelpunten van ook nog Reece Wabara en Denis Suarez. (SB)