De overgang van de Argentijnse international Carlos Tevez van Manchester City naar Corinthias gaat (voorlopig) niet door. Dat schrijft de Braziliaanse club op zijn website. "Er is onvoldoende tijd om de transfer af te ronden, gezien voetballers die uit het buitenland komen ten laatste op woensdag 20 juli moeten zijn ingeschreven," luidt het. Corinthians hoopt naar eigen zeggen wel "om Tevez in de nabije toekomst nog te spreken".

De 27-jarige aanvaller speelde in het seizoen 2005-2006 al een jaar voor Corinthians.

Corinthians zou 44,9 miljoen geboden hebben voor Tevez. Roberto Mancini, de Italiaanse trainer van Manchester City, had maandag gemeld dat de overgang rond was, maar de Brazilianen ontkenden dat even later.

City aanvaardde het bod niet en deed een tegenvoorstel, maar daar ging de ploeg uit Sao Paulo dan weer niet op in. (Belga/KVDA)

De overgang van de Argentijnse international Carlos Tevez van Manchester City naar Corinthias gaat (voorlopig) niet door. Dat schrijft de Braziliaanse club op zijn website. "Er is onvoldoende tijd om de transfer af te ronden, gezien voetballers die uit het buitenland komen ten laatste op woensdag 20 juli moeten zijn ingeschreven," luidt het. Corinthians hoopt naar eigen zeggen wel "om Tevez in de nabije toekomst nog te spreken". De 27-jarige aanvaller speelde in het seizoen 2005-2006 al een jaar voor Corinthians. Corinthians zou 44,9 miljoen geboden hebben voor Tevez. Roberto Mancini, de Italiaanse trainer van Manchester City, had maandag gemeld dat de overgang rond was, maar de Brazilianen ontkenden dat even later. City aanvaardde het bod niet en deed een tegenvoorstel, maar daar ging de ploeg uit Sao Paulo dan weer niet op in. (Belga/KVDA)