"Ik weet niet of ons kind in Spanje zal geboren worden of in het buitenland", vertelde Sara Carbonero in El País. De eega van Iker Casillas voedde met die uitspraak de geruchten als zou het Realicoon uitkijken naar een transfer tijdens de komende winterstop.

Eerder had Spaans bondscoach Vicente Del Bosque -die in de voorbije oefeninterland tegen Chili de voorkeur gaf aan Victor Valdés en in de tweede helft aan Pepe Reina- ook al verklaard dat Casillas nog maar 'half beslist' heeft over zijn nabije toekomst.

Ruil met De Gea?

Met name Borussia Dortmund, Manchester City en Manchester United worden genoemd als ernstige kandidaten om de doelman in januari over te nemen van Real. Duitse media doen die verhalen over een transfer naar Dortmund af als nonsens, aangezien de Borussen net het contract verlengden van hun nummer 1 Roman Weidenfeller. Wat Manchester United betreft, speculeren Spaanse media volop over een ruil tussen David De Gea en Casillas.

Champions League

Real zelf is in ieder geval niet geneigd om haar boegbeeld naar de uitgang te duwen. Zo stuurde sportief directeur Zinédine Zidane aan op een persoonlijk gesprek met Casillas. En ook trainer Carlo Ancelotti -die tot nog toe te voorkeur gaf aan Diego López- lijkt te zwichten voor de druk: hij liet weten dat Casillas volgende week in de Champions Leaguewedstrijd tegen Galatasaray onder de lat zal plaatsnemen. Maar of dat voldoende zal zijn om San Iker in Madrid te houden?

"Ik weet niet of ons kind in Spanje zal geboren worden of in het buitenland", vertelde Sara Carbonero in El País. De eega van Iker Casillas voedde met die uitspraak de geruchten als zou het Realicoon uitkijken naar een transfer tijdens de komende winterstop.Eerder had Spaans bondscoach Vicente Del Bosque -die in de voorbije oefeninterland tegen Chili de voorkeur gaf aan Victor Valdés en in de tweede helft aan Pepe Reina- ook al verklaard dat Casillas nog maar 'half beslist' heeft over zijn nabije toekomst.Ruil met De Gea?Met name Borussia Dortmund, Manchester City en Manchester United worden genoemd als ernstige kandidaten om de doelman in januari over te nemen van Real. Duitse media doen die verhalen over een transfer naar Dortmund af als nonsens, aangezien de Borussen net het contract verlengden van hun nummer 1 Roman Weidenfeller. Wat Manchester United betreft, speculeren Spaanse media volop over een ruil tussen David De Gea en Casillas. Champions LeagueReal zelf is in ieder geval niet geneigd om haar boegbeeld naar de uitgang te duwen. Zo stuurde sportief directeur Zinédine Zidane aan op een persoonlijk gesprek met Casillas. En ook trainer Carlo Ancelotti -die tot nog toe te voorkeur gaf aan Diego López- lijkt te zwichten voor de druk: hij liet weten dat Casillas volgende week in de Champions Leaguewedstrijd tegen Galatasaray onder de lat zal plaatsnemen. Maar of dat voldoende zal zijn om San Iker in Madrid te houden?