Cercle Brugge heeft het contract van Lukas Van Eenoo (19) en Karel Van Roose (20) verlengd. Beide jonge talenten tekenden bij tot en met juni 2015. Dat meldt Cercle Brugge op zijn website.

Vooral Van Eenoo geldt als een groot talent. De linksvoetige middenvelder doorliep alle jeugdcategorieën van groen-zwart en maakte op 19 oktober 2008 op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Cercle Brugge. Ondertussen is hij bijna aan zijn vijftigste selectie toe.

Van Roose is een verdedigende middenvelder die sinds zijn zestiende bij Cercle Brugge aangesloten is. Dit jaar maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht met invalbeurten in de bekerwedstrijden en in de competitiewedstrijd op RC Genk.

Win een fantastisch Racing Genk Arrangement in de Europa League Quiz! Weet u bijvoorbeeld welke club in 2010 dit tornooi won? Speel mee!

Cercle Brugge heeft het contract van Lukas Van Eenoo (19) en Karel Van Roose (20) verlengd. Beide jonge talenten tekenden bij tot en met juni 2015. Dat meldt Cercle Brugge op zijn website. Vooral Van Eenoo geldt als een groot talent. De linksvoetige middenvelder doorliep alle jeugdcategorieën van groen-zwart en maakte op 19 oktober 2008 op 17-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal van Cercle Brugge. Ondertussen is hij bijna aan zijn vijftigste selectie toe. Van Roose is een verdedigende middenvelder die sinds zijn zestiende bij Cercle Brugge aangesloten is. Dit jaar maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht met invalbeurten in de bekerwedstrijden en in de competitiewedstrijd op RC Genk.