De heenwedstrijd in Brussel wordt op donderdag 29 juli (20u) gespeeld, de terugwedstrijd in Cyprus volgt op 5 augustus. Dat maakte de Europese Voetbalbond UEFA vrijdag bekend.

Cercle zou aanvankelijk eerst uit spelen, maar ook Apoël FC, dat z'n Europese wedstrijden in hetzelfde stadion afwerkt als Anarthosis, plaatste zich en speelt diezelfde avond z'n heenwedstrijd thuis.

Omdat dit team een betere ranking heeft, kreeg het de voorkeur van de UEFA.

Cercle plaatste zich voor de derde voorronde van de Europa League door donderdagavond met 1-2 te gaan winnen bij het Finse TPS Turku. De heenwedstrijd was op 0-1 geëindigd.

De heenwedstrijd in Brussel wordt op donderdag 29 juli (20u) gespeeld, de terugwedstrijd in Cyprus volgt op 5 augustus. Dat maakte de Europese Voetbalbond UEFA vrijdag bekend. Cercle zou aanvankelijk eerst uit spelen, maar ook Apoël FC, dat z'n Europese wedstrijden in hetzelfde stadion afwerkt als Anarthosis, plaatste zich en speelt diezelfde avond z'n heenwedstrijd thuis. Omdat dit team een betere ranking heeft, kreeg het de voorkeur van de UEFA. Cercle plaatste zich voor de derde voorronde van de Europa League door donderdagavond met 1-2 te gaan winnen bij het Finse TPS Turku. De heenwedstrijd was op 0-1 geëindigd.