Sofie Deceuninck (49) en Piet Van Acker (44) zetelen vanaf 1 januari in het bestuur van Cercle Brugge. Ze zullen voorzitter Frans Schotte (64) en Joris Lievens vervangen. Deceuninck is zaakvoerster van Abriso nv en Van Acker is zaakvoerder van AckSo bvba.

Afscheid

Schotte kondigde eerder al zijn afscheid als voorzitter van Cercle Brugge aan. Hij wordt na Nieuwjaar vervangen door Paul Vanhaecke en wordt dan zelf erevoorzitter.

Vrederechter Joris Lievens maakt sinds 1993 deel uit van de bestuursraad. Hij wil met zijn ontslag de verjonging van het Cercle-bestuur mee mogelijk maken, zo meldt Cercle. Hij blijft wel voorzitter van het Beroepscomité Betaald Voetbal van de KBVB.

Nog maandag werd op de Algemene Vergadering van Cercle Philip Coulier door het bestuur verkozen tot ondervoorzitter. (KVDA)

Sofie Deceuninck (49) en Piet Van Acker (44) zetelen vanaf 1 januari in het bestuur van Cercle Brugge. Ze zullen voorzitter Frans Schotte (64) en Joris Lievens vervangen. Deceuninck is zaakvoerster van Abriso nv en Van Acker is zaakvoerder van AckSo bvba. Afscheid Schotte kondigde eerder al zijn afscheid als voorzitter van Cercle Brugge aan. Hij wordt na Nieuwjaar vervangen door Paul Vanhaecke en wordt dan zelf erevoorzitter. Vrederechter Joris Lievens maakt sinds 1993 deel uit van de bestuursraad. Hij wil met zijn ontslag de verjonging van het Cercle-bestuur mee mogelijk maken, zo meldt Cercle. Hij blijft wel voorzitter van het Beroepscomité Betaald Voetbal van de KBVB. Nog maandag werd op de Algemene Vergadering van Cercle Philip Coulier door het bestuur verkozen tot ondervoorzitter. (KVDA)