Maakte Cercle Brugge geen fout door de Angolese Portugees Rudy (22) maar een contract voor één seizoen aan te bieden?

Yvan Vandamme, managing director van Cercle Brugge, antwoordt: "Een contract is het resultaat van besprekingen waarbij in dit geval drie partijen - Cercle, de speler en zijn manager - met meestal niet gelijklopende belangen akkoord moeten gaan."

"De nu getekende overeenkomst bleek de enige mogelijke waarbij die drie partijen op dat ogenblik een consensus konden bereiken over alle aspecten: contractduur, financiële en andere voorwaarden.

"Zijn marktwaarde zal nog stijgen als hij zich verder ontwikkelt en ook volgend seizoen bevestigt. Het is niet omdat hij nu enkele matchen schittert bij Cercle dat hij al klaar is voor een stap hogerop. Kijk wat Reynaldo overkomt bij Anderlecht."

"De speler zelf beseft dat ook. Hij bezit nog een aanzienlijke progressiemarge en moet bewijzen dat hij gedurende een langere periode op een hoog niveau kan spelen."

"Het is onze intentie om verder te gaan met hem tot op het ogenblik dat hij echt rijp is om een stap hoger te zetten. Dan zal ook Cercle er nog beter van worden."

"In deze context engageerden Cercle, speler en manager zich om in januari rond de tafel te gaan zitten met de bedoeling tot een nieuwe overeenkomst te komen." (CV)

Maakte Cercle Brugge geen fout door de Angolese Portugees Rudy (22) maar een contract voor één seizoen aan te bieden? Yvan Vandamme, managing director van Cercle Brugge, antwoordt: "Een contract is het resultaat van besprekingen waarbij in dit geval drie partijen - Cercle, de speler en zijn manager - met meestal niet gelijklopende belangen akkoord moeten gaan." "De nu getekende overeenkomst bleek de enige mogelijke waarbij die drie partijen op dat ogenblik een consensus konden bereiken over alle aspecten: contractduur, financiële en andere voorwaarden. "Zijn marktwaarde zal nog stijgen als hij zich verder ontwikkelt en ook volgend seizoen bevestigt. Het is niet omdat hij nu enkele matchen schittert bij Cercle dat hij al klaar is voor een stap hogerop. Kijk wat Reynaldo overkomt bij Anderlecht." "De speler zelf beseft dat ook. Hij bezit nog een aanzienlijke progressiemarge en moet bewijzen dat hij gedurende een langere periode op een hoog niveau kan spelen." "Het is onze intentie om verder te gaan met hem tot op het ogenblik dat hij echt rijp is om een stap hoger te zetten. Dan zal ook Cercle er nog beter van worden." "In deze context engageerden Cercle, speler en manager zich om in januari rond de tafel te gaan zitten met de bedoeling tot een nieuwe overeenkomst te komen." (CV)