Chelsea is Engels kampioen bij de -21-jarigen na een 2-1 overwinning tegen Manchester United in de finale van de play-offs. Onze landgenoot Charly Musonda lukte de gelijkmaker voor Chelsea.

Musonda (17) legde na een fraaie solo van net buiten het strafschopgebied aan en knalde het leer mooi in de linkerbenedenhoek.

Charly junior, Belgisch international bij de -19-jarigen, is een van de drie zonen van de Zambiaanse ex-voetballer Charly Musonda (Anderlecht, Cercle Brugge). Ook zijn broers Tika en Lamisha liggen onder contract bij The Blues.

Op het veld stonden nog twee Belgen: Charni Ekangamene en Andreas Pereira bij Manchester United. Pereira werd vorig weekend opgeroepen voor de Braziliaanse U20.

Bekijk het doelpunt van Musonda. (KVDA)

Chelsea is Engels kampioen bij de -21-jarigen na een 2-1 overwinning tegen Manchester United in de finale van de play-offs. Onze landgenoot Charly Musonda lukte de gelijkmaker voor Chelsea. Musonda (17) legde na een fraaie solo van net buiten het strafschopgebied aan en knalde het leer mooi in de linkerbenedenhoek. Charly junior, Belgisch international bij de -19-jarigen, is een van de drie zonen van de Zambiaanse ex-voetballer Charly Musonda (Anderlecht, Cercle Brugge). Ook zijn broers Tika en Lamisha liggen onder contract bij The Blues. Op het veld stonden nog twee Belgen: Charni Ekangamene en Andreas Pereira bij Manchester United. Pereira werd vorig weekend opgeroepen voor de Braziliaanse U20. Bekijk het doelpunt van Musonda. (KVDA)