Als we de Britse pers mogen geloven is Chelsea bereid ver te gaan om Atletico Madrid-aanvaller Radamel Falcao in januari naar Londen te halen. De Blues hebben naar verluidt 45 miljoen pond (56 miljoen euro) veil voor de 26-jarige Colombiaan. De tabloid The Sun schrijft dat er al eerste gesprekken over een eventuele transfer hebben plaatsgevonden.

De regerende Champions Leaguewinnaar acht zich, met enkel Fernando Torres als diepe spits, niet voldoende uitgerust voor komend seizoen en eigenaar Roman Abramovich wil de concurrentie de loef afsteken. In januari gaat de transfermarkt weer open.

De interesse van Chelsea in Falcao hoeft niet te verbazen. De Colombiaanse scoremachine is al een tijdje 'hot' in Europa en scoorde in de finale van de Europese Super Cup voor Atletico Madrid een hattrick tegen Chelsea (4-1). "Allicht nam Abramovich toen al de pen ter hand om een cheque uit te schrijven", zo verwoordt The Guardian het ludiek.

Atletico Madrid nam Falcao in augustus 2011 voor 40 miljoen euro over van FC Porto. Voor de club van Thibaut Courtois scoorde hij vorig seizoen 36 keer in 49 duels. (KVDA)

Als we de Britse pers mogen geloven is Chelsea bereid ver te gaan om Atletico Madrid-aanvaller Radamel Falcao in januari naar Londen te halen. De Blues hebben naar verluidt 45 miljoen pond (56 miljoen euro) veil voor de 26-jarige Colombiaan. De tabloid The Sun schrijft dat er al eerste gesprekken over een eventuele transfer hebben plaatsgevonden. De regerende Champions Leaguewinnaar acht zich, met enkel Fernando Torres als diepe spits, niet voldoende uitgerust voor komend seizoen en eigenaar Roman Abramovich wil de concurrentie de loef afsteken. In januari gaat de transfermarkt weer open. De interesse van Chelsea in Falcao hoeft niet te verbazen. De Colombiaanse scoremachine is al een tijdje 'hot' in Europa en scoorde in de finale van de Europese Super Cup voor Atletico Madrid een hattrick tegen Chelsea (4-1). "Allicht nam Abramovich toen al de pen ter hand om een cheque uit te schrijven", zo verwoordt The Guardian het ludiek. Atletico Madrid nam Falcao in augustus 2011 voor 40 miljoen euro over van FC Porto. Voor de club van Thibaut Courtois scoorde hij vorig seizoen 36 keer in 49 duels. (KVDA)