Als we de doorgaans betrouwbare Franse sportkrant L'Équipe mogen geloven, staat Chelsea op het punt om na Eden Hazard ook diens jongere broer Thorgan (19) aan zich te verbinden. Naar verluidt zijn de financiële details nog niet helemaal rond.

De aanvallender middenvelder heeft nog een contract tot 2013 bij RC Lens, maar de Franse tweedeklasser wil de jongste Hazard gerust van de hand doen om drie andere spelers te kunnen aantrekken. De Belgische jeugdinternational heeft volgens L'Équipe ook zelf al aangegeven dat hij zijn oudere broer wil volgen naar Londen.

Eden Hazard ruilde in juni Lille voor Chelsea, dat voor hem circa 40 miljoen euro op tafel legde. The Blues hebben ook Romelu Lukaku, Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne op hun loonlijst staan. (KVDA)

Als we de doorgaans betrouwbare Franse sportkrant L'Équipe mogen geloven, staat Chelsea op het punt om na Eden Hazard ook diens jongere broer Thorgan (19) aan zich te verbinden. Naar verluidt zijn de financiële details nog niet helemaal rond. De aanvallender middenvelder heeft nog een contract tot 2013 bij RC Lens, maar de Franse tweedeklasser wil de jongste Hazard gerust van de hand doen om drie andere spelers te kunnen aantrekken. De Belgische jeugdinternational heeft volgens L'Équipe ook zelf al aangegeven dat hij zijn oudere broer wil volgen naar Londen. Eden Hazard ruilde in juni Lille voor Chelsea, dat voor hem circa 40 miljoen euro op tafel legde. The Blues hebben ook Romelu Lukaku, Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne op hun loonlijst staan. (KVDA)