Pedro Rodriguez is in Londen voor medische tests af te leggen bij Chelsea, weet Marca. Dat Barcelona daar toelating voor gegeven heeft, wijst er volgens de Spaanse sportkrant op dat de transfer zo goed als rond is. The Blues hebben kennelijk een principeakkoord met Barcelona over een transferbedrag van 28 miljoen euro dat - afhankelijk van de sportieve prestaties van Pedro - kan oplopen tot 30 miljoen euro.

Daarmee zet Chelsea Manchester United hak, dat op weg leek Pedro binnen te rijven. De tegenstander van Club Brugge in de play-offronde van de Champions League had eerder 25 miljoen geboden. Ook Manchester City was geïnteresseerd in de diensten van de spits, maar bracht nooit een officieel bod uit.

Bij Chelsea wordt Pedro ploegmaat van de Belgen Eden Hazard, Thibaut Courtois en Charly Musonda Jr. (KVDA)

Pedro Rodriguez is in Londen voor medische tests af te leggen bij Chelsea, weet Marca. Dat Barcelona daar toelating voor gegeven heeft, wijst er volgens de Spaanse sportkrant op dat de transfer zo goed als rond is. The Blues hebben kennelijk een principeakkoord met Barcelona over een transferbedrag van 28 miljoen euro dat - afhankelijk van de sportieve prestaties van Pedro - kan oplopen tot 30 miljoen euro.Daarmee zet Chelsea Manchester United hak, dat op weg leek Pedro binnen te rijven. De tegenstander van Club Brugge in de play-offronde van de Champions League had eerder 25 miljoen geboden. Ook Manchester City was geïnteresseerd in de diensten van de spits, maar bracht nooit een officieel bod uit.Bij Chelsea wordt Pedro ploegmaat van de Belgen Eden Hazard, Thibaut Courtois en Charly Musonda Jr. (KVDA)