"Ik zou het mezelf niet vergeven als ik geen trofeeën win met deze club", zegt Chelseacoach André Villas-Boas aan de vooravond van de CL-wedstrijd tegen RC Genk.

Ook wat zijn toekomstplannen betreft, licht hij al een tipje van de sluier. "Ik wil een carrière waar ik trots op kan zijn, wanneer ze ook stopt. Er zal een tijd komen dat ik dit werk voor bekeken houd. Ik wil niet lange tijd in dezelfde positie blijven hangen."

Chelsea heeft dit seizoen nog maar één keer verloren, in de competitie op Manchester United. Het heeft tot nu toe in alle competities samen 23 keer gescoord, waarvan maar liefst 13 keer in de laatste 4 wedstrijden.

Tot nu toe kon Chelsea wel nog maar drie keer de nul houden en heeft het de kwalijke gewoonte om diep in de wedstrijd nog een goaltje te incasseren. Volgens keeper Petr Cech is dat geen probleem zolang "het team de wedstrijd wint. We zijn ons bewust van het probleem en het zal stoppen."

RC Genk

Veel wilde Villas-Boas nog niet kwijt over de opstelling voor de wedstrijd tegen RC Genk, maar zeker is dat er rekening zal gehouden worden met de match van zondag uit tegen QPR. De Braziliaanse middenvelder Ramires zal er in ieder geval niet bij zijn door een knieletsel.

Dat Villas-Boas niet vies is van roteren, bleek uit de CL-wedstrijd tegen Leverkusen. Toen liet hij John Terry rusten en startte Frank Lampard op de bank.

Verwacht wordt dat Fernando Torres in de basiself staat tegen RC Genk, aangezien hij de twee laatste competitiewedstrijden miste door een schorsing. "Hij heeft goed getraind", hulde Villas-Boas zich in mysterie.

'De Bruyne ontdekt'

Ten slotte sprak de Portugese coach ook over Kevin De Bruyne: "We hebben hem ontdekt en we scouten hem, maar dat wil nog niet zeggen dat hij naar Chelsea komt." (SVH)

"Ik zou het mezelf niet vergeven als ik geen trofeeën win met deze club", zegt Chelseacoach André Villas-Boas aan de vooravond van de CL-wedstrijd tegen RC Genk. Ook wat zijn toekomstplannen betreft, licht hij al een tipje van de sluier. "Ik wil een carrière waar ik trots op kan zijn, wanneer ze ook stopt. Er zal een tijd komen dat ik dit werk voor bekeken houd. Ik wil niet lange tijd in dezelfde positie blijven hangen." Chelsea heeft dit seizoen nog maar één keer verloren, in de competitie op Manchester United. Het heeft tot nu toe in alle competities samen 23 keer gescoord, waarvan maar liefst 13 keer in de laatste 4 wedstrijden. Tot nu toe kon Chelsea wel nog maar drie keer de nul houden en heeft het de kwalijke gewoonte om diep in de wedstrijd nog een goaltje te incasseren. Volgens keeper Petr Cech is dat geen probleem zolang "het team de wedstrijd wint. We zijn ons bewust van het probleem en het zal stoppen."RC GenkVeel wilde Villas-Boas nog niet kwijt over de opstelling voor de wedstrijd tegen RC Genk, maar zeker is dat er rekening zal gehouden worden met de match van zondag uit tegen QPR. De Braziliaanse middenvelder Ramires zal er in ieder geval niet bij zijn door een knieletsel. Dat Villas-Boas niet vies is van roteren, bleek uit de CL-wedstrijd tegen Leverkusen. Toen liet hij John Terry rusten en startte Frank Lampard op de bank. Verwacht wordt dat Fernando Torres in de basiself staat tegen RC Genk, aangezien hij de twee laatste competitiewedstrijden miste door een schorsing. "Hij heeft goed getraind", hulde Villas-Boas zich in mysterie. 'De Bruyne ontdekt'Ten slotte sprak de Portugese coach ook over Kevin De Bruyne: "We hebben hem ontdekt en we scouten hem, maar dat wil nog niet zeggen dat hij naar Chelsea komt." (SVH)