Chelsea heeft Rode Duivel Eden Hazard gecontacteerd met het oog op een transfer naar de Londense club komende zomer. Dat vernam L'Équipe. De 20-jarige offensieve middenvelder van Lille laat zijn entourage het voorstel bestuderen.

Hazard, die door de gereputeerde Franse sportkrant een van de beste spelers in de Ligue 1 wordt genoemd, staat al een tijdje op het verlanglijstje van Chelsea.

Chelsea bracht nog geen officieel bod uit op Hazard, die bij Lille nog tot midden 2014 onder contract ligt, maar volgens L'Équipe heeft de club van de steenrijke Rus Roman Abramovich om en bij de 25 miljoen euro veil voor de Belg.

Tijdens de wintertransferperiode spendeerde Chelsea meer dan 80 miljoen euro aan de komst van Fernando Torres en David Luiz.

Chelsea heeft Rode Duivel Eden Hazard gecontacteerd met het oog op een transfer naar de Londense club komende zomer. Dat vernam L'Équipe. De 20-jarige offensieve middenvelder van Lille laat zijn entourage het voorstel bestuderen. Hazard, die door de gereputeerde Franse sportkrant een van de beste spelers in de Ligue 1 wordt genoemd, staat al een tijdje op het verlanglijstje van Chelsea. Chelsea bracht nog geen officieel bod uit op Hazard, die bij Lille nog tot midden 2014 onder contract ligt, maar volgens L'Équipe heeft de club van de steenrijke Rus Roman Abramovich om en bij de 25 miljoen euro veil voor de Belg. Tijdens de wintertransferperiode spendeerde Chelsea meer dan 80 miljoen euro aan de komst van Fernando Torres en David Luiz.