Chelsea ziet in Marouane Fellaini de ideale vervanger voor Frank Lampard, die na dit seizoen geen nieuw contract krijgt. The Blues willen een opstapclausule in het contract van Fellaini gebruiken om de Rode Duivel in de zomer bij Everton weg te kopen.

Dat schrijft The Times. Fellaini tekende in 2011 een contract voor vijf jaar bij Everton. Volgens de Britse kwaliteitskrant staat daarin een clausule die stelt dat de 25-jarige middenvelder Goodison Park mag verlaten bij een bod van 22 miljoen pond (27 miljoen euro) of meer van een club die in de Champions League aantreedt.

Eerder deze maand maakten de Blues al gebruik van een gelijkaardige opstapclausule om Demba Ba (ex-Moeskroen) voor 8,6 miljoen euro over te nemen van Newcastle United.

Op het Chelsea-middenveld komt een plaats vrij door het vertrek van Frank Lampard op het einde van het seizoen. De 34-jarige middenvelder krijgt na twaalf jaar geen nieuw contract.

Bij Chelsea zou Fellaini ploegmaat worden van collega-Rode Duivel Eden Hazard. Thibaut Courtois, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne worden door The Blues uitgeleend.

Chelsea ziet in Marouane Fellaini de ideale vervanger voor Frank Lampard, die na dit seizoen geen nieuw contract krijgt. The Blues willen een opstapclausule in het contract van Fellaini gebruiken om de Rode Duivel in de zomer bij Everton weg te kopen. Dat schrijft The Times. Fellaini tekende in 2011 een contract voor vijf jaar bij Everton. Volgens de Britse kwaliteitskrant staat daarin een clausule die stelt dat de 25-jarige middenvelder Goodison Park mag verlaten bij een bod van 22 miljoen pond (27 miljoen euro) of meer van een club die in de Champions League aantreedt. Eerder deze maand maakten de Blues al gebruik van een gelijkaardige opstapclausule om Demba Ba (ex-Moeskroen) voor 8,6 miljoen euro over te nemen van Newcastle United. Op het Chelsea-middenveld komt een plaats vrij door het vertrek van Frank Lampard op het einde van het seizoen. De 34-jarige middenvelder krijgt na twaalf jaar geen nieuw contract. Bij Chelsea zou Fellaini ploegmaat worden van collega-Rode Duivel Eden Hazard. Thibaut Courtois, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne worden door The Blues uitgeleend.