'Ik heb een geweldige carrière gehad en in alle grote competities, behalve de Duitse, gespeeld', zegt 'Chippen' aan de Zweedse voetbalwebsite fotbollskanalen.se.

Wilhelmsson speelde tussen 2003 en 2006 voor Anderlecht, in 90 competitiewedstrijden kwam hij 13 keer tot scoren. Bij paars-wit speelde de 79-voudige international steevast op de rechterflank.

Bekijk nog eens deze magistrale dribbel tegen Heusden-Zolder

De goede vriend van Zlatan Ibrahimovic begon zijn carrière bij Mjällby AIF en speelde naast Anderlecht voor onder meer FC Nantes, AS Roma, Bolton Wanderers, LA Galaxy en Deportivo La Coruna. Hij voetbalde ook in het Midden-Oosten. De 35-jarige aanvaller bëeindigde zijn loopbaan waar die begon, bij Mjällby AIF.

Wilhelmsson is naar verluidt van plan naar het Qatarese Doha te verhuizen 'om het voetbal in het Midden-Oosten te helpen'. (Belga/KVDA)

'Ik heb een geweldige carrière gehad en in alle grote competities, behalve de Duitse, gespeeld', zegt 'Chippen' aan de Zweedse voetbalwebsite fotbollskanalen.se.Wilhelmsson speelde tussen 2003 en 2006 voor Anderlecht, in 90 competitiewedstrijden kwam hij 13 keer tot scoren. Bij paars-wit speelde de 79-voudige international steevast op de rechterflank. Bekijk nog eens deze magistrale dribbel tegen Heusden-ZolderDe goede vriend van Zlatan Ibrahimovic begon zijn carrière bij Mjällby AIF en speelde naast Anderlecht voor onder meer FC Nantes, AS Roma, Bolton Wanderers, LA Galaxy en Deportivo La Coruna. Hij voetbalde ook in het Midden-Oosten. De 35-jarige aanvaller bëeindigde zijn loopbaan waar die begon, bij Mjällby AIF. Wilhelmsson is naar verluidt van plan naar het Qatarese Doha te verhuizen 'om het voetbal in het Midden-Oosten te helpen'. (Belga/KVDA)