Club Brugge en doelman Stijn Stijnen maken in onderling overleg en met onmiddellijke ingang een einde aan hun samenwerking.

"Deze beslissing drong zich op na de ontwikkelingen van de voorbije dagen," zegt Club Brugge in een persbericht. "Beide partijen houden eraan elkaar te bedanken voor de samenwerking gedurende de voorbije jaren en zullen zich verder van elke commentaar onthouden".

Lastercampagne

Stijnen werd zondag naar de B-kern verwezen. Onder valse naam zou hij op internetfora een anonieme lastercampagne gevoerd hebben tegen zijn club en zijn teammaats.

De berichten konden aan de IP's van Stijnen en twee van zijn familieleden gelinkt worden. Zijn vriendin en zijn broer namen de schuld op zich.

De 29-jarige Stijnen, ex-Rode Duivel, werd in 1999 prof bij Club Brugge. Voordien stond hij in doel bij Runkst en Hasselt.

Club Brugge en doelman Stijn Stijnen maken in onderling overleg en met onmiddellijke ingang een einde aan hun samenwerking. "Deze beslissing drong zich op na de ontwikkelingen van de voorbije dagen," zegt Club Brugge in een persbericht. "Beide partijen houden eraan elkaar te bedanken voor de samenwerking gedurende de voorbije jaren en zullen zich verder van elke commentaar onthouden". Lastercampagne Stijnen werd zondag naar de B-kern verwezen. Onder valse naam zou hij op internetfora een anonieme lastercampagne gevoerd hebben tegen zijn club en zijn teammaats. De berichten konden aan de IP's van Stijnen en twee van zijn familieleden gelinkt worden. Zijn vriendin en zijn broer namen de schuld op zich. De 29-jarige Stijnen, ex-Rode Duivel, werd in 1999 prof bij Club Brugge. Voordien stond hij in doel bij Runkst en Hasselt.