Club Brugge verloor op de derde speeldag in de Europa League met 1-0 op het veld van Newcastle. In de andere match van groep D speelde Maritimo thuis 1-1 gelijk tegen Bordeaux.

In de stand leidt Newcastle nu met 7 punten voor Bordeaux (4), Club Brugge (3) en Maritimo (2). Op 8 november zijn de affiches Club/Newcastle en Bordeaux/Maritimo.

B-elftalNewcastle-coach Alan Pardew stuurde voor het duel met de Belgische competitieleider een veredeld B-elftal in het veld en liet een rist vaste waarden op de bank. Georges Leekens kon nog steeds geen beroep doen op onder meer Donk, Tchité en Meunier.

In een weinig opwindende eerste helft waren de hoogtepunten schaars. Bojan Jorgacevic moest wel twee keer gepast tussenkomen op pogingen van Papiss Cisé.

De bezoekers stelden daar weinig tegenover. Alleen Lestienne probeerde het twee keer met een (ongevaarlijk) schot.

Na de pauze kwam Newcastle meteen op voorsprong. Obertan werkte een snelle counter beheerst af met een droge knal. Club antwoordde langs Refaelov. Doelman Harper kon de trap van de Israëliër maar net in hoekschop duwen.

Op het uur kreeg topschutter Bacca dé kans op 1-1. De Colombiaan kopte echter over. Dichter kwam Club daarna niet meer bij de gelijkmaker. (Belga/KVDA) Alle uitslagen en standen van de Europa League

Club Brugge verloor op de derde speeldag in de Europa League met 1-0 op het veld van Newcastle. In de andere match van groep D speelde Maritimo thuis 1-1 gelijk tegen Bordeaux. In de stand leidt Newcastle nu met 7 punten voor Bordeaux (4), Club Brugge (3) en Maritimo (2). Op 8 november zijn de affiches Club/Newcastle en Bordeaux/Maritimo. B-elftalNewcastle-coach Alan Pardew stuurde voor het duel met de Belgische competitieleider een veredeld B-elftal in het veld en liet een rist vaste waarden op de bank. Georges Leekens kon nog steeds geen beroep doen op onder meer Donk, Tchité en Meunier. In een weinig opwindende eerste helft waren de hoogtepunten schaars. Bojan Jorgacevic moest wel twee keer gepast tussenkomen op pogingen van Papiss Cisé. De bezoekers stelden daar weinig tegenover. Alleen Lestienne probeerde het twee keer met een (ongevaarlijk) schot. Na de pauze kwam Newcastle meteen op voorsprong. Obertan werkte een snelle counter beheerst af met een droge knal. Club antwoordde langs Refaelov. Doelman Harper kon de trap van de Israëliër maar net in hoekschop duwen. Op het uur kreeg topschutter Bacca dé kans op 1-1. De Colombiaan kopte echter over. Dichter kwam Club daarna niet meer bij de gelijkmaker. (Belga/KVDA) Alle uitslagen en standen van de Europa League