Op verzoek van trainer Adrie Koster wordt Nabil Dirar terug opgenomen in de A-kern van Club Brugge. De 25-jarige Marokkaan is dus straks beschikbaar bij de start van de play-offs.

Dat vernam Sport/Voetbalmagazine. Dirar traint maandag opnieuw mee met de groep.

Incident

Dirar werd op 13 maart naar de B-kern verwezen wegens zijn gedrag tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. De 25-jarige Marokkaan had zijn ploegmaat Vadis Odjija uitgedaagd toen die hem de bal niet wilde toespelen, waarop het publiek zich tegen Dirar keerde.

Voor Dirar was het na twee eerdere incidenten al de derde verwijzing naar de B-kern van Club Brugge.

(PTK/KVDA)

Op verzoek van trainer Adrie Koster wordt Nabil Dirar terug opgenomen in de A-kern van Club Brugge. De 25-jarige Marokkaan is dus straks beschikbaar bij de start van de play-offs. Dat vernam Sport/Voetbalmagazine. Dirar traint maandag opnieuw mee met de groep. Incident Dirar werd op 13 maart naar de B-kern verwezen wegens zijn gedrag tijdens de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. De 25-jarige Marokkaan had zijn ploegmaat Vadis Odjija uitgedaagd toen die hem de bal niet wilde toespelen, waarop het publiek zich tegen Dirar keerde. Voor Dirar was het na twee eerdere incidenten al de derde verwijzing naar de B-kern van Club Brugge.(PTK/KVDA)