In de derde voorronde verloor Club zijn terugwedstrijd bij het Azerbeidzjaanse Qarabag met 1-0, maar in eigen stadion had het de heenwedstrijd met 4-1 gewonnen.

De terugwedstrijd bood weinig spektakel. Na de ruime zege uit de heenwedstrijd gunde Brugge-coach Adrie Koster enkele basispionnen rust, maar ook de verse krachten hadden er in de laffe hitte weinig zin in.

Bakhtiyar Soltanov, die vijf minuten voordien ingevallen was, scoorde drie minuten voor tijd het enige doelpunt van de partij.

De loting voor de play-offs wordt vrijdagnamiddag (13u30) in het Zwitserse Nyon uitgevoerd. (Belga)

In de derde voorronde verloor Club zijn terugwedstrijd bij het Azerbeidzjaanse Qarabag met 1-0, maar in eigen stadion had het de heenwedstrijd met 4-1 gewonnen. De terugwedstrijd bood weinig spektakel. Na de ruime zege uit de heenwedstrijd gunde Brugge-coach Adrie Koster enkele basispionnen rust, maar ook de verse krachten hadden er in de laffe hitte weinig zin in. Bakhtiyar Soltanov, die vijf minuten voordien ingevallen was, scoorde drie minuten voor tijd het enige doelpunt van de partij. De loting voor de play-offs wordt vrijdagnamiddag (13u30) in het Zwitserse Nyon uitgevoerd. (Belga)