De linksvoetige centrale verdediger komt van Sporting Charleroi, is achttien jaar en speelde vorig seizoen tien competitiematchen voor de Zebra's. Perdichizzi, een Belg van Italiaanse afkomst, is de tiende aankoop van Club Brugge dat echt van geen ophouden weet.

Samen met de acht jongeren die zijn doorgestroomd, telt de A-kern intussen meer dan 35 spelers. Daarnaast heeft Club Brugge acht trainers in dienst en breidde het ook zijn scoutingsapparaat uit. Het management bestaat uit zeven man en in de Raad van Bestur zetelen elf mensen. Op een man meer of minder wordt niet gekeken in Brugge, kwantitatief de met afstand sterkste club van België. (JS)

De linksvoetige centrale verdediger komt van Sporting Charleroi, is achttien jaar en speelde vorig seizoen tien competitiematchen voor de Zebra's. Perdichizzi, een Belg van Italiaanse afkomst, is de tiende aankoop van Club Brugge dat echt van geen ophouden weet. Samen met de acht jongeren die zijn doorgestroomd, telt de A-kern intussen meer dan 35 spelers. Daarnaast heeft Club Brugge acht trainers in dienst en breidde het ook zijn scoutingsapparaat uit. Het management bestaat uit zeven man en in de Raad van Bestur zetelen elf mensen. Op een man meer of minder wordt niet gekeken in Brugge, kwantitatief de met afstand sterkste club van België. (JS)