Op videobeelden is te zien hoe Conte tijdens de rust zijn middenvinger opsteekt naar Agnelli. Na de wedstrijd werd Conte dan weer de huid vol gescholden door zijn voormalige werkgever. Conte was van 2011 tot 2014 trainer van Juventus, de club waar hij dertien seizoenen als middenvelder aan de slag was.

"Juventus zou sportiever moeten zijn en meer respect moeten tonen", verklaarde Conte na de wedstrijd. "Volgens mij heeft de vierde official wel gezien wat er gebeurd is." Ook als de scheidsrechter het voorval niet in zijn rapport meldt, kan het bondsparket nog een onderzoek starten.

Op videobeelden is te zien hoe Conte tijdens de rust zijn middenvinger opsteekt naar Agnelli. Na de wedstrijd werd Conte dan weer de huid vol gescholden door zijn voormalige werkgever. Conte was van 2011 tot 2014 trainer van Juventus, de club waar hij dertien seizoenen als middenvelder aan de slag was. "Juventus zou sportiever moeten zijn en meer respect moeten tonen", verklaarde Conte na de wedstrijd. "Volgens mij heeft de vierde official wel gezien wat er gebeurd is." Ook als de scheidsrechter het voorval niet in zijn rapport meldt, kan het bondsparket nog een onderzoek starten.