Santos plaatste zich woensdag voor de eindstrijd na een vlotte 3-0 thuiszege in de return van de halve finales tegen het Argentijnse Boca Juniors van Carlos Tevez. De heenwedstrijd in Argentinië eindigde op 0-0.

Diego Pituca (16.), Yeferson Soteldo (49.) en Lucas Braga (51.) scoorden voor Santos. Boca moest na de uitsluiting van Frank Fabra in de 56e minuut lange tijd verder met een man minder.

Bekijk een samenvatting:

In de finale wacht Palmeiras. Het team van de Portugese coach Abel Ferreira verloor dinsdag weliswaar de terugwedstrijd van de halve finale in São Paulo met 0-2 van het Argentijnse River Plate, maar het had de heenmatch in Buenos Aires met 0-3 gewonnen.

Maracaña

Voor Palmeiras wordt het de vijfde finale in de Copa Libertadores. De Brazilianen wonnen de beker nog maar een keer, in 1999. Santos, de ex-club van Pelé en Neymar, aast op een vierde eindzege, na 1962, 1963 en 2011.

De finale staat op 30 januari op de planning in het Maracañastadion in Rio de Janeiro.

Santos plaatste zich woensdag voor de eindstrijd na een vlotte 3-0 thuiszege in de return van de halve finales tegen het Argentijnse Boca Juniors van Carlos Tevez. De heenwedstrijd in Argentinië eindigde op 0-0. Diego Pituca (16.), Yeferson Soteldo (49.) en Lucas Braga (51.) scoorden voor Santos. Boca moest na de uitsluiting van Frank Fabra in de 56e minuut lange tijd verder met een man minder. Bekijk een samenvatting:In de finale wacht Palmeiras. Het team van de Portugese coach Abel Ferreira verloor dinsdag weliswaar de terugwedstrijd van de halve finale in São Paulo met 0-2 van het Argentijnse River Plate, maar het had de heenmatch in Buenos Aires met 0-3 gewonnen. Voor Palmeiras wordt het de vijfde finale in de Copa Libertadores. De Brazilianen wonnen de beker nog maar een keer, in 1999. Santos, de ex-club van Pelé en Neymar, aast op een vierde eindzege, na 1962, 1963 en 2011. De finale staat op 30 januari op de planning in het Maracañastadion in Rio de Janeiro.