Dat staat in een protocol dat naar de clubs is gestuurd, meldt de BBC dinsdagavond.

Spelers worden voortaan, als clubs de trainingen hervatten, twee keer per week getest op het coronavirus. Het is voetballers ook verboden samen te reizen.

De Premier League ligt sinds maart stil. De Britse regering heeft nog tot 1 juni topsportevenementen verboden, ook zonder publiek. Voor de periode daarna is een versoepeling van de coronamaatregelen mogelijk, als de omstandigheden dat toelaten. Liverpool kan bij hervatting van de competitie haar eerste landstitel sinds 1990 bijna niet meer ontgaan.

Dat staat in een protocol dat naar de clubs is gestuurd, meldt de BBC dinsdagavond. Spelers worden voortaan, als clubs de trainingen hervatten, twee keer per week getest op het coronavirus. Het is voetballers ook verboden samen te reizen. De Premier League ligt sinds maart stil. De Britse regering heeft nog tot 1 juni topsportevenementen verboden, ook zonder publiek. Voor de periode daarna is een versoepeling van de coronamaatregelen mogelijk, als de omstandigheden dat toelaten. Liverpool kan bij hervatting van de competitie haar eerste landstitel sinds 1990 bijna niet meer ontgaan.