Thibaut Courtois werd na de Europa Leaguewedstrijd tegen Udinese geïnterviewd door het Spaanse radiostation Onda Cero. De negentienjarige doelman van Atlético Madrid liet daarin al even in zijn toekomstplannen kijken.

"Ik heb bij Atlético een contract voor een seizoen, maar ik zou er niets op tegen hebben om daar nog een tweede seizoen bij te doen. Daarna zou ik dan nog een jaartje of twee jaar bij een Engelse club willen spelen, genre Fulham of Tottenham", aldus de jonge Belg, eigendom van Chelsea FC. (MS)

Thibaut Courtois werd na de Europa Leaguewedstrijd tegen Udinese geïnterviewd door het Spaanse radiostation Onda Cero. De negentienjarige doelman van Atlético Madrid liet daarin al even in zijn toekomstplannen kijken. "Ik heb bij Atlético een contract voor een seizoen, maar ik zou er niets op tegen hebben om daar nog een tweede seizoen bij te doen. Daarna zou ik dan nog een jaartje of twee jaar bij een Engelse club willen spelen, genre Fulham of Tottenham", aldus de jonge Belg, eigendom van Chelsea FC. (MS)