Thibaut Courtois weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 22-jarige doelman van de Rode Duivels werd de voorbije drie seizoenen door Chelsea aan Atletico Madrid uitgeleend. Menigeen, manager José Mourinho incluis, zou hem graag naar Stamford Bridge zien terugkeren, maar daar loopt ook nog ene Petr Cech rond. "Een terugkeer naar een Chelsea waar Cech nog altijd in topvorm is, zou geen gezonde situatie opleveren", verklaarde Courtois eerder in een radio-interview met de BBC. "We willen allebei spelen en geen van ons beide zal tevreden zijn met alleen in de FA Cup of de League Cup een plaats onder de lat. Ik heb heel veel respect voor Cech. Hij is één van de beste keepers ter wereld en heeft bij Chelsea in tien jaar tijd heel wat bewezen. Misschien is het voor ons allebei het beste dat ik mijn carrière elders voortzet."

"Maar er is nog niets beslist. Mogelijk zit ik volgende week met Chelsea aan tafel en bespreken we wat volgend seizoen moet gebeuren. Dan hoor ik wel wat zij willen en kan ik ook mijn wensen kenbaar maken."

Champions League

Met Atletico schakelde Courtois Chelsea uit in de halve finales van de Champions League. "Dat was raar! Normaal zou je een kwalificatie voor de finale van de Champions League uitbundig vieren, maar dat heb ik niet gedaan. Daarvoor ben ik Chelsea te erkentelijk. De supporters hebben me dan ook met veel respect bejegend. Hopelijk kan ik hen daar in de toekomst nog met prestaties voor bedanken." (Belga/INM)

Thibaut Courtois weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 22-jarige doelman van de Rode Duivels werd de voorbije drie seizoenen door Chelsea aan Atletico Madrid uitgeleend. Menigeen, manager José Mourinho incluis, zou hem graag naar Stamford Bridge zien terugkeren, maar daar loopt ook nog ene Petr Cech rond. "Een terugkeer naar een Chelsea waar Cech nog altijd in topvorm is, zou geen gezonde situatie opleveren", verklaarde Courtois eerder in een radio-interview met de BBC. "We willen allebei spelen en geen van ons beide zal tevreden zijn met alleen in de FA Cup of de League Cup een plaats onder de lat. Ik heb heel veel respect voor Cech. Hij is één van de beste keepers ter wereld en heeft bij Chelsea in tien jaar tijd heel wat bewezen. Misschien is het voor ons allebei het beste dat ik mijn carrière elders voortzet." "Maar er is nog niets beslist. Mogelijk zit ik volgende week met Chelsea aan tafel en bespreken we wat volgend seizoen moet gebeuren. Dan hoor ik wel wat zij willen en kan ik ook mijn wensen kenbaar maken." Champions League Met Atletico schakelde Courtois Chelsea uit in de halve finales van de Champions League. "Dat was raar! Normaal zou je een kwalificatie voor de finale van de Champions League uitbundig vieren, maar dat heb ik niet gedaan. Daarvoor ben ik Chelsea te erkentelijk. De supporters hebben me dan ook met veel respect bejegend. Hopelijk kan ik hen daar in de toekomst nog met prestaties voor bedanken." (Belga/INM)