"Thibaut was heel het vorige seizoen onze doelman. Jullie weten hoe belangrijk hij was. Het is belangrijk hem terug te hebben", zei Mourinho. De Portugees liet in het midden of Courtois een basisplaats krijgt tegen Bournemouth. "Ik moet nog beslissen, maar vroeg of laat is hij opnieuw de nummer één. Als hij niet speelt tegen Bournemouth, dan staat hij woensdag in de Champions League tegen Porto onder de lat."

"Het was zwaar om het drie maanden zonder de beste doelman ter wereld te rooien. Het heeft te lang geduurd. Nu voelen we ons beter", besloot Mourinho. Na 14 speeldagen in de Premier League staat Chelsea pas op de 14e plaats met 15 punten. Dat zijn er 14 minder dan leider Manchester City. (Belga/NSK)

"Thibaut was heel het vorige seizoen onze doelman. Jullie weten hoe belangrijk hij was. Het is belangrijk hem terug te hebben", zei Mourinho. De Portugees liet in het midden of Courtois een basisplaats krijgt tegen Bournemouth. "Ik moet nog beslissen, maar vroeg of laat is hij opnieuw de nummer één. Als hij niet speelt tegen Bournemouth, dan staat hij woensdag in de Champions League tegen Porto onder de lat.""Het was zwaar om het drie maanden zonder de beste doelman ter wereld te rooien. Het heeft te lang geduurd. Nu voelen we ons beter", besloot Mourinho. Na 14 speeldagen in de Premier League staat Chelsea pas op de 14e plaats met 15 punten. Dat zijn er 14 minder dan leider Manchester City. (Belga/NSK)