Cristiano Ronaldo heeft met Real Madrid in de competitiewedstrijd tegen Almeria een linkerdijbeenblessure opgelopen. Dat wees onderzoek in een Madrileens ziekenhuis uit. Het is nog niet duidelijk hoelang de Portugese international aan de kant moet staan, meldde Real Madrid. Volgens ESPN is de Portugees drie weken out.

Cristiano Ronaldo, de topfavoriet om binnenkort Lionel Messi op te volgen als winnaar van de Gouden Bal, opende zaterdag de score voor de Koninklijke tegen het bescheiden Almeria. Het was zijn zeventiende doelpunt in veertien competitiewedstrijden dit seizoen.

Uiteindelijk haalde Real het met 0-5 forfaitcijfers. In het begin van de tweede helft werd CR7 naar de kant gehaald. (Belga/INM) Herbekijk de hoogtepunten van de wedstrijd:

Cristiano Ronaldo heeft met Real Madrid in de competitiewedstrijd tegen Almeria een linkerdijbeenblessure opgelopen. Dat wees onderzoek in een Madrileens ziekenhuis uit. Het is nog niet duidelijk hoelang de Portugese international aan de kant moet staan, meldde Real Madrid. Volgens ESPN is de Portugees drie weken out. Cristiano Ronaldo, de topfavoriet om binnenkort Lionel Messi op te volgen als winnaar van de Gouden Bal, opende zaterdag de score voor de Koninklijke tegen het bescheiden Almeria. Het was zijn zeventiende doelpunt in veertien competitiewedstrijden dit seizoen. Uiteindelijk haalde Real het met 0-5 forfaitcijfers. In het begin van de tweede helft werd CR7 naar de kant gehaald. (Belga/INM) Herbekijk de hoogtepunten van de wedstrijd: