Cristiano Ronaldo heeft zich voor het eerst concreet uitgelaten over zijn toekomst bij Real Madrid. De Portugese vedette benadrukte dat hij bij de Spaanse landskampioen wil blijven.

"Ik wil mijn contract bij Real Madrid uitdoen", vertelde hij vandaag in een interview op de website van de FIFA.

Manchester en Parijs'CR7' ligt nog tot juni 2015 onder contract in het Santiago Bernabeustadion, maar werd de laatste maanden aan een terugkeer naar Manchester United gelinkt omdat hij niet meer gelukkig zou zijn in de Spaanse hoofdstad, waar hij sinds de zomer van 2009 aan de slag is.

Ook Paris Saint-Germain zou de op een na beste voetballer ter wereld graag naar het Prinsenpark halen.

Champions League

In de achtste finales van de Champions League nemen Real en ManU het bovendien tegen elkaar op. Voor Real is de Champions League levensbelangrijk, omdat ze in de Spaanse competitie al op achttien punten van leider FC Barcelona volgen en dus meer dan waarschijnlijk naast de prijzen zullen pakken.

"De kansen in de clash met Manchester zijn fiftyfifty, maar in een goeie dag kunnen we hen kloppen. Iedereen hier wil die tiende Europese beker en dat zorgt voor druk die je in alle geledingen van de club kan voelen. We moeten ons daar echter boven kunnen plaatsen", aldus Ronaldo. (Belga/KVDA)

Cristiano Ronaldo heeft zich voor het eerst concreet uitgelaten over zijn toekomst bij Real Madrid. De Portugese vedette benadrukte dat hij bij de Spaanse landskampioen wil blijven. "Ik wil mijn contract bij Real Madrid uitdoen", vertelde hij vandaag in een interview op de website van de FIFA.Manchester en Parijs'CR7' ligt nog tot juni 2015 onder contract in het Santiago Bernabeustadion, maar werd de laatste maanden aan een terugkeer naar Manchester United gelinkt omdat hij niet meer gelukkig zou zijn in de Spaanse hoofdstad, waar hij sinds de zomer van 2009 aan de slag is. Ook Paris Saint-Germain zou de op een na beste voetballer ter wereld graag naar het Prinsenpark halen. Champions League In de achtste finales van de Champions League nemen Real en ManU het bovendien tegen elkaar op. Voor Real is de Champions League levensbelangrijk, omdat ze in de Spaanse competitie al op achttien punten van leider FC Barcelona volgen en dus meer dan waarschijnlijk naast de prijzen zullen pakken. "De kansen in de clash met Manchester zijn fiftyfifty, maar in een goeie dag kunnen we hen kloppen. Iedereen hier wil die tiende Europese beker en dat zorgt voor druk die je in alle geledingen van de club kan voelen. We moeten ons daar echter boven kunnen plaatsen", aldus Ronaldo. (Belga/KVDA)