Verschillende Spaanse media melden dat Cristiano Ronaldo vier keer per week op bezoek gaat bij Badr Hari, ex-wereldkampioen kickboksen, in Marokko.

De privéjet van CR7, die 19 miljoen euro kostte, staat op een vliegbasis niet ver van Valdebebas, het oefencomplex van Real Madrid. Wanneer om 15 uur de training is afgelopen, vliegt de supervedette naar Rabat om dezelfde avond nog terug te komen. En dat van maandag tot donderdag.

Niet onbesproken

Badr Hari (30) is een goede vriend van Cristiano Ronaldo, maar de Nederlandse Marokkaan is niet onbesproken. De ex-kickbokser, die geboren werd in Amsterdam en ooit een relatie had met Estelle Cruijff (de dochter van de broer van Johan Cruijff en de ex-vrouw van Ruud Gullit), raakte in zijn vaderland betrokken bij verschillende geweldsdelicten en werd daar ook voor veroordeeld, maar tekende beroep aan.

Afgelopen zomer verscheen er nog een foto van Badr Hari die Cristiano Ronaldo in zijn armen hield aan een zwembad.

Bij Real Madrid zijn ze naar verluidt niet opgezet met de uitstapjes van hun nummer 7 en vragen ze zich af of het geen gevolgen heeft voor zijn rendement op het veld.

Verschillende Spaanse media melden dat Cristiano Ronaldo vier keer per week op bezoek gaat bij Badr Hari, ex-wereldkampioen kickboksen, in Marokko.De privéjet van CR7, die 19 miljoen euro kostte, staat op een vliegbasis niet ver van Valdebebas, het oefencomplex van Real Madrid. Wanneer om 15 uur de training is afgelopen, vliegt de supervedette naar Rabat om dezelfde avond nog terug te komen. En dat van maandag tot donderdag. Badr Hari (30) is een goede vriend van Cristiano Ronaldo, maar de Nederlandse Marokkaan is niet onbesproken. De ex-kickbokser, die geboren werd in Amsterdam en ooit een relatie had met Estelle Cruijff (de dochter van de broer van Johan Cruijff en de ex-vrouw van Ruud Gullit), raakte in zijn vaderland betrokken bij verschillende geweldsdelicten en werd daar ook voor veroordeeld, maar tekende beroep aan.Afgelopen zomer verscheen er nog een foto van Badr Hari die Cristiano Ronaldo in zijn armen hield aan een zwembad. Bij Real Madrid zijn ze naar verluidt niet opgezet met de uitstapjes van hun nummer 7 en vragen ze zich af of het geen gevolgen heeft voor zijn rendement op het veld.