In Courmayeur, zo'n 150 kilometer ten noord-westen van Turijn, vierde het koppel de 27e verjaardag van Georgina Rodriguez. Die plaatste op haar Instagram een filmpje waarop ze met Ronaldo op een sneeuwscooter te zien is. Het filmpje werd erg snel weer verwijderd, maar de media hadden het toch opgepikt.

Ronaldo en Rodriguez riskeren nu allebei een boete van 400 euro. Volgens Forbes' lijst met best betaalde atleten, waarop Ronaldo op de tweede plaats prijkt, verdiende de spits vorig jaar 105 miljoen euro, dat is 400 euro om de twee minuten.

In oktober kwam Ronaldo ook al in opspraak toen hij naar Portugal trok, terwijl zijn team in quarantaine verbleef omdat enkele spelers met het virus besmet waren. Ronaldo testte vervolgens zelf ook positief.

In Courmayeur, zo'n 150 kilometer ten noord-westen van Turijn, vierde het koppel de 27e verjaardag van Georgina Rodriguez. Die plaatste op haar Instagram een filmpje waarop ze met Ronaldo op een sneeuwscooter te zien is. Het filmpje werd erg snel weer verwijderd, maar de media hadden het toch opgepikt. Ronaldo en Rodriguez riskeren nu allebei een boete van 400 euro. Volgens Forbes' lijst met best betaalde atleten, waarop Ronaldo op de tweede plaats prijkt, verdiende de spits vorig jaar 105 miljoen euro, dat is 400 euro om de twee minuten. In oktober kwam Ronaldo ook al in opspraak toen hij naar Portugal trok, terwijl zijn team in quarantaine verbleef omdat enkele spelers met het virus besmet waren. Ronaldo testte vervolgens zelf ook positief.