De thuisnederlaag, die Real Madrid al op twaalf punten van FC Barcelona en vier van Atletico Madrid plaatste, kwam hard aan bij De Koninklijke. Na de wedstrijd deed Cristiano Ronaldo uitspraken die als kritiek op zijn ploegmaats werden beschouwd. 'Als ze allemaal op mijn niveau waren, dan zouden we misschien eerst zijn', zei hij. 'Ik wil niet respectloos zijn, maar als de beste spelers niet op het veld staan, dan is het moeilijker om te winnen. Ik speel het liefst met Karim (Benzema), (Gareth) Bale, Marcelo. Ik zeg niet dat Lucas Vazques, Jesé (Rodriguez) en Mateo Kovacic geen goede spelers zijn, maar het is niet hetzelfde.' Uitspraken die stof deden opwaaien.

Volgens de Spaanse pers heeft Ronaldo zich intussen verontschuldigd bij zijn ploegmaats via WhatsApp. In een interview met de krant Marca zegt CR7 dat hij sprak over het conditionele niveau, niet over het spel van zijn ploegmaats. 'Ik ben niet beter dan eender wie van mijn ploegmaats'. (KVDA)

De thuisnederlaag, die Real Madrid al op twaalf punten van FC Barcelona en vier van Atletico Madrid plaatste, kwam hard aan bij De Koninklijke. Na de wedstrijd deed Cristiano Ronaldo uitspraken die als kritiek op zijn ploegmaats werden beschouwd. 'Als ze allemaal op mijn niveau waren, dan zouden we misschien eerst zijn', zei hij. 'Ik wil niet respectloos zijn, maar als de beste spelers niet op het veld staan, dan is het moeilijker om te winnen. Ik speel het liefst met Karim (Benzema), (Gareth) Bale, Marcelo. Ik zeg niet dat Lucas Vazques, Jesé (Rodriguez) en Mateo Kovacic geen goede spelers zijn, maar het is niet hetzelfde.' Uitspraken die stof deden opwaaien.Volgens de Spaanse pers heeft Ronaldo zich intussen verontschuldigd bij zijn ploegmaats via WhatsApp. In een interview met de krant Marca zegt CR7 dat hij sprak over het conditionele niveau, niet over het spel van zijn ploegmaats. 'Ik ben niet beter dan eender wie van mijn ploegmaats'. (KVDA)