David Beckham viert veertigste verjaardag in stijl

David Beckham viert veertigste verjaardag in stijl
David Beckham © REUTERS

Geld is geen issue bij de Beckhams. Onlangs becijferde Forbes nog dat Becks sinds zijn afscheid van het profvoetbal zelfs nog beter boert dan tijdens zijn actieve carrière. In 2012 mocht hij zo'n 45 miljoen euro op zijn bankrekening schrijven, in 2014 lag dat cijfer rond de 75 miljoen euro. Dat hij nu meer tijd heeft voor reclamedeals is daar niet vreemd aan.

Een deel van die riante inkomsten schenkt David aan goede doelen -zo ging zijn jaarloon bij LA Galaxy (5,4 miljoen euro) integraal naar Unicef-, maar soms mag het wat decadenter...

Op 2 mei wordt David Beckham veertig. Om dat te vieren wordt het Amanjena Resort, net buiten de Marrakech, afgehuurd. Een idyllische plek die Becks maar al te goed kent: in 2004 hernieuwden hij en zijn Victoria er hun trouwgeloften.

Het Amanjena (Marokkaans voor vredig paradijs) is een vijfsterrenhotel, opgetrokken in de typische Moorse stijl. Voorzien van authentieke bassins, palmboomoases, een golfterrein, privézwembaden, sauna's en marmeren fonteinen. Met het majestueuze Atlasgebergte als decor op de achtergrond.

Op de gastenlijst staan ronkende namen als Tom Cruise, regisseur Guy Ritchie, tv-kok Gordon Ramsey en actrice Liv Tyler. Zij worden allemaal op kosten van de Beckhams overgevlogen naar Marokko.

Hier enkele foto's die een idee geven van het Amanjena Resort.

Beckham © .

Beckham © .

Beckham © .

Beckham © .

Beckham © .

Beckham © .

Beckham © .