Vorige week, bij het Europa Leagueduel tegen het Nederlandse AZ, was de voormalige spits van Charleroi goed voor het openingsdoelpunt (bekijk het filmpje). Het bracht weinig op, want uiteindelijk verloor zijn werkgever met 4-1 van de ploeg uit Alkmaar.

Biton, vorig seizoen in de Belgische competitie in totaal goed voor vijf goals in slechts twaalf optredens, verloor alvast zijn opportunisme niet bij de huidige nummer zes van de Poolse competitie. De Israëlische international, naar België geloodst via makelaar Dudu Dahan, scoorde immers in de negen competitieduels al zeven keer en vond ook in een bekerduel al tweemaal de weg naar de netten.

Opvallend is dat Dahan niet werd gekocht door de Polen, maar enkel wordt gehuurd van Hapoel Petah Tikva. (FV)

Vorige week, bij het Europa Leagueduel tegen het Nederlandse AZ, was de voormalige spits van Charleroi goed voor het openingsdoelpunt (bekijk het filmpje). Het bracht weinig op, want uiteindelijk verloor zijn werkgever met 4-1 van de ploeg uit Alkmaar. Biton, vorig seizoen in de Belgische competitie in totaal goed voor vijf goals in slechts twaalf optredens, verloor alvast zijn opportunisme niet bij de huidige nummer zes van de Poolse competitie. De Israëlische international, naar België geloodst via makelaar Dudu Dahan, scoorde immers in de negen competitieduels al zeven keer en vond ook in een bekerduel al tweemaal de weg naar de netten. Opvallend is dat Dahan niet werd gekocht door de Polen, maar enkel wordt gehuurd van Hapoel Petah Tikva. (FV)