Rabonas, elasticos, schijnbewegingen of soms zelfs onbenoembare creatieve vondsten: ze zitten allemaal in deze formidabele en vrij complete overzichtsvideo. Van Neymar en Messi tot Pelé en Dennis Bergkamp.

Twaalf minuten is best lang, maar de dribbels flitsen je voorbij aan een rotvaart. Een compilatie naar Messiaanse normen. Met aan het eind een hilarische compilatie van mislukte dribbels -onder andere Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo, tot twee keer toe zelfs, maken daarin hun opwachting. Enjoy! (MS)

Rabonas, elasticos, schijnbewegingen of soms zelfs onbenoembare creatieve vondsten: ze zitten allemaal in deze formidabele en vrij complete overzichtsvideo. Van Neymar en Messi tot Pelé en Dennis Bergkamp. Twaalf minuten is best lang, maar de dribbels flitsen je voorbij aan een rotvaart. Een compilatie naar Messiaanse normen. Met aan het eind een hilarische compilatie van mislukte dribbels -onder andere Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo, tot twee keer toe zelfs, maken daarin hun opwachting. Enjoy! (MS)